Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.09.03

Autómentés Békés megye vagy akár autómentés Hajdú-Bihar megye területén bármikor hívhat minket!

AUTÓMENTÉS HAJDÚ-BIHAR MEGYE,AUTÓMENTÉS NÓGRÁD MEGYE,AUTÓMENTÉS BÉKÉS MEGYE,MŰSZAKI MENTÉSBALESETI MENTÉS keressen MINKET BÁTRAN!

Nyaralás előtt induláskor feltétlenül nézzük át az autót, hogy minden felszerelés a kocsinkba tartsunk, amire egy esetleges lerobbanás alkalmával szükségünk lehetne ha baleseti mentésre kerülne a sor!

- A vonószem csatlakozási pontjának fedele többféle lehetséges módón létezik, amelyeket különböző módon kell megszerelni a műszaki mentésnél:

A horgonnyos változatot egy pénzérmét vagy hasonló tárgyat a horonyba téve lehet felhúzni. Ezután fordítsa ki teljesen a takaró részt, és távolítsa el a tetejét. Autómentés Hajdú-Bihar megye területén bármikor.

- A másik változat egy jelöléssel szolgál az egyik oldalán vagy az egyik részeként. Nyomja meg a kezével a jelölést, és ezzel egyidejűleg hajtsa ki az ellenkező peremet egy érme segítségével - a fedél a tengelye körül elfordul és eltávolítható. Csavarozza a vonószemet vízszintesen a végéig. Csavarja be erősen a vonószemet a kerékkulcs lehetőségével. Használat után, csavarja ki a vonószemet, és tegye vissza a részére- Fejezze be a fedél vissza szerelését a lökhárítóra.Autómentés Nógrád megye területén éjjel-nappal hívható.

 

Az egyik fontos szempont, hogy legyen vontatókötelünk, ha nincs, azonnal rendeljünk egyet. Célszerű még megnézni napfényben, nyugodt körülmények között, hogy hol kell rögzíteni elöl és hátul, hogy ne este, hóesésben matassunk idegesen a szóban forgó részek után. Tartsunk a kocsinkban kesztyűt, vontatókötél felhelyezésekor például kifejezetten praktikus lehet. Nem lesz koszos a kezünk, és még a nagy hidegben melege is lesz. Legyen nálunk mindig fény forrás is, valamint betárazhatunk téli ablakmosó vegyszerből is, ebből ugyanis lényegesen több fogy a hidegben, mint nyáron. Egyszerűen felrakható, ha nincs beálló helyünk, óvja kocsinkat a csapadéktól és a fagy sem éri közvetlenül az autó felületét.Autómentés Békés megye területén amikor csak szeretné.