Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.06.15

Ha 3D nyomtatás érdekli, akkor olvasson utána, hogy mindent megtudjon!

ACÉLÖNTVÉNYEKÖNTÖDE3D NYOMTATÁS  KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT ÉS AZONNAL VÁLASZOLUNK!

Egy mindent tudó személynek az  acélöntvényekről és az öntöde területéről kéne tudni, mert annál büszkébb lesz magára,hogy minél többet tudd!

Ha jobban  bele ássuk magunkat ebbe az iparágba akkor láthatjuk, hogy több száz típusú öntvényt állítunk elő az öntöde területén, melyek anyaga főként acél, saválló acél és bronz. A precíziós öntöde hasznaként kiemelkedőnek mondhatjuk ezt a szak ágat mert a körülményes megmunkálással nehezen kialakítható egyedi öntvény mintákat tudunk létrehozni.

Az öntöde legfontosabb területe acélöntvényeket valóst meg. Az acélöntvények mozdítható szerepeit ötvözéssel tudjuk megvédeni az adott károktól. Acélöntvényeink óriási mennyiségben készülnek az autóipari, mezőgazdasági és élelmiszeripari felhasználásra, de az acélöntvények között felfedezhetőek záralkatrészek, zsanérok minden formája is akár.

Ajánlatokként függően megtudjuk valósítani a  kisebb, közepesen és nagyobb ötvözött acélöntvényeket akár.
A hatalmas tömegű króm, molibdén tartalmú szerszámfémek erős maradandóságot vonnak maguk után, amit az öntöde területén tökéletesen meg tudunk valósítani. A magas króm és nikkel tartalmú önvények rozsdamentes öntések alapanyagául teszik lehetővé hogy a megrendelők tudják alkalmazni a vállalkozásuknál.

Az élelmiszeriparban gyakran előforduló magasan ötvözött acélöntvények a szivattyúalkatrészek, húsdaráló spirálok, paprikaőrlő pengék előállításánál, szokták leadni a megrendelők a rendelésiket az igényeikhez mérten. Aki a földet művelik azok számára főként alacsonyan és közepesen ötvözött acélöntvényeket, gépalkatrészeket szoktunk előállítani, mert a keményebb fémek ezekre a területekre nem annyira megfelelőek. Az öntöde ahol jellegzetes öntvények csodái nagy számban valósulnak meg, mint például az erőgépek, kaszálógépek, gyepápoló berendezések öntvény alkatrészei, illetve a vetőgépalkatrészek is közéjük rakhatjuk.

3D nyomtatási és a hirtelen előállított minták gyártásai lehetőséget adnak a mérnökök, építészek, termékfejlesztők, formatervezők, szerszámtervezők, műanyag fröccsöntők, orvosok  részére is új irány elveket nyit meg elérhető díjak mellett. Az RPT műveletek jelentős segítséget nyújtanak azok számára akik ezzel az ipar ággal dolgoznak hogy terméke minél gyorsabban megrendelői juthasson el a 3D nyomtatás segítsége mellett . Ez a piacra jutási előny fogja kiemelni a cég tulajdonosát és egyre jobb vállalkozását az egyre inkább fejlődő országunkban. 

3D nyomtatási mint lehetőségi forma az oktatás, az autóipar, a műanyagipar és az elektronikai készülékek ipara számára nyújt forradalmian új varázslatot, amivel nagyon sok embernek már segített az elmúlt években.

Már az 1990 években megvlósult a 3D nyomtatás mint felfedezés , az additív gyártás ellentétjeként a manuális eljárást szubtraktív előállításnak is szokták nevezni. A 3D nyomtatás egyike  a rohanó világunk forradalmian új műszerének, az utóbbi időben rohamosan növekszik az eladott készülékek számának adatai és áruk meredeken megy lefele. A 3D nyomtatás lehetővé teszik termékfejlesztő csoportok munkásainak, hogy kisebb méretű nyomtatókkal tudjanak alkatrészeket és koncepcionális modelleket a megrendelők elé rakni a termékeket.