Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.05.17

Itt a nyár! Tervezi a nyaralást ne feledkezzen meg lakókocsi bérlés -el kapcsolatban tájékozódni!

 

Itt a nyár! Tervezi a nyaralást ne feledkezzen meg lakókocsi bérlés -el kapcsolatban tájékozódni!

 

"Extrém" nyaralásra szeretne menni.. Unja már a szokásos standard autóba ki és be...repülőre fel és le. Akkor Önnek a legideálisabb új utazási forma kell a lakóautó kölcsönzés.Eme új trend az elmúlt 1-2 évben erősödő mérőszámokat  mutat, mely során a lakóautó bérléssel és azok értékesítésével foglalkozó cégek egyre szélesebb területen nyújtják a szolgáltatásaikat. Értem ezalatt hogy ahol teljesen ÚJ utazó-autót lehet venni ott bizonyos mértékű eszközpark is rendelkezésre áll hogy a kevésbé tehetős érdeklődők lakóautó kölcsönzés formájában egy felejthetetlen nyári emlékhez jussanak.

Itthon a közönség szívesen utazik Déli,Dél-Keleti szomszédainkhoz ( Szerbek,Horvátok,Románok,Bulgárok,) azzal a céllal, hogy az országból minél többet láthassanak az út során.

A lakóautó bérléshez néhány személyes papír elegendő. Az egyik és legfontosabb az érvényes B kategóriás jogosítvány. A másik a 18. életévet betöltő lakókocsi bérlésre szánó egyén életkora. Ugyanis kiskorú nem írhat alá kölcsönzési szerződést.

A lakókocsi bérlés mitől lesz igazán felejthetetlen része a nyárnak?

- ÓRIÁSI hogy együtt utazhat a család

-A nyitható franciaágyak pihenésre is adnak lehetőséget a vezetőnek és az egész családnak

-A megállások száma egyben lehet a végállomás is ..."ahol megállunk ott is alszunk"

-Ha sokan összefognak akkor a lakóautó bérlés árak könnyebben elérhetőek. Hisz a költségek eloszlanak.

-Saját étkező és zuhany? Egy jobban felszerelt lakóautó kölcsönzés Budapesten elérhető közelségben ahol biztos megtalálja az Önnek tetszetős járművet.

Merre találja meg az Ön nyaralásához leginkább pénztárcabarát lakóautó bérlés árakat?

Jöjjön el a lakóautó kölcsönzés Budapest egyik legrégebb óta működő és legnagyobb gépkocsi parkkal rendelkező értékesítőjéhez! ---> ÖN a premiumlakoauto.hu -t KERESI!

Egyel NŐ a létszám? Akkor lakóbusz bérlés az Önnek való fogás! Esetleg 6-8 mennének? Megtaláljuk a megfelelő megoldást.