Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.03.10

Könnyűszerkezetes ház, gyorsház és készház percek alatt!

Készházkészház árakkészházakgyorsházgyorsházakgyorsház árakkönnyűszerkezetes házkönnyűszerkezetes házakkönnyűszerkezetes ház árak miatt jöjjön be telephelyünkre!

 

könnyűszerkezetes házakkészházak tökéletes hőszigetelési technikának köszönhetően, így jóval olcsóbb fűtés költséget jelentenek mint amire egy téglaház esetében számítani lehet. Készház árak miatt igényelje munkásaink segítségét!

gyorsházak, és a készházak mellett szóló tulajdonság az is, hogy bruttó alaprésze visszaszámolva, egy készház hasznos lakórésze nagyobb mint egy ugyanakkora alapterületű tégla épületé. Készház árakat szeretne kapni, hívja fel telephelyünket!

Összegezve a tényeket a könnyűszerkezetes házakgyorsházak a jó előnyeinek és kedvező díjszabása miatt hazánkban is egyre elterjedtebbek. Gyorsház árakat szeretne megtudni, nézzen szét összegeink között!

gyorsház árak előre (akár rajz ismerete nélkül is) pontosan összerakható.

 A négyzetmétereket a lakásunk külső nagysága alapján határozzuk meg a készházaknál.

Földszintes készháznál a földszintes összegekkel szorozzuk az alapegységet.

Tetőteres épületnél a földszinti és tetőtéri négyzetmétert sokszorozzuk a tetőteres kalkulációval a gyorsháznál.

Tetőtér beépítés megoldásánál a földszinti területet szorozzuk a tetőteres nagysággal és a majdani tetőtéri részét a tetőtér lehetőségének egységárával ha a gyorsházakat számoljuk.

Könnyűszerkezetes ház árak miatt igényeljen ajánlatot munkásainktól.

könnyűszerkezetes ház építési módszer előre megcsinált kinézetet kínáljuk érdeklődőinknek. Az építési folyamat definíciója: készház, gyorsház. Egy könnyűszerkezetes ház építés kivitelezési hetei így egyértelműen kisebb. A házegységeket tervrajz alapján irodánknál méreti kötöttségek nélkül – előre legyártjuk, így nem kell tartani attól, hogy az építés ideje alatt (amíg a fóliázott tetőszerkezet nem kerül rá) pl. egy eső miatt elázik – ellentétben a helyszínen szerelt változatokkal a könnyűszerkezetes háznál. Könnyűszerkezetes ház árak miatt igényelje alkalmazottunk ajánlatát!