Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.05.09

PP medence = műanyag medence!

Jó minőségű műanyag medencék 9mm vastag polipropilén (pp) anyagból a gyártótól!

Műanyag medence kínálatunkban kizárólag első osztályú  9 mm vastag polipropilénnel dolgozunk a legkiválóbb minőségi elvárásokat szem előtt tartva.

A PP medence extra magas hőfokon állítják elő, így a műanyag alkotóelemek hegesztésével tökéletes vízhatlan zárást adnak A medence merevsége érdekében ahol szükséges ott a  vastag 4x4 cm-es vas zártszelvénnyel toldalékoljuk a műanyag medencéket, hogy a hosszú életű legyen medencéjük.

A műanyag medence egyértelmű előnye, hogy a felülete nagyon strapabíró (fizikai behatásokat jól tűri), változatos, akár szögletes forma is legyártható (minimális lekerekítéssel) valamint, hogy a PP medence testbe könnyen beszerelhető belső vagy akár kívülre eső lépcső és fürdőpad.

A PP medence kiegészíthetőek ugyan azokkal a extra cikkekkel, melyek kényelmessé teszik az egész családjának szórakozását (medencefűtés, medencevilágítás, sóvíz bontó, automatikus vízkezelés, polikarbonát medencefedés). Az egyéb kiegészítő tételekről az ajánlatunkban a műanyag medencékről pontos informácitó nyújtunk. Mikor medencére gondol jusson eszébe cégünk műanyag medence vásárlása kapcsán.

Azonban kereshet minket  műanyag tartály gyártással kapcsolatban is.  Versenyképes árak műanyag tartályra tőlünk!