Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.01.04

Szobafestés, fetés

A lakásfestés nem egyszerű feladat. Keveseknek van lehetősége a festés idejére elköltözni otthonról annak érdekében, hogy a szobafestő határidőre és minél hatékonyabban el tudja végezni a munkát. A felület előkészítésétől egészen a stukkózásig, dekorációs festésig, antikolásig és tapétázásig mindenben törekszünk az Ön egyedi ízlése szerint végezni munkánkat. Használattól függően 3-5 évente válik szükségessé a tisztasági festés. De számtalan egyéb alkalommal is szükség lehet a festésre. Célszerű lakásfelújítás esetén a szobafestésen is túlesi.

A TISZTASÁGI SZOBAFESTÉS ÉS A JÓ SZOBAFESTŐ: A szobafestést általában 2-4 évente szükséges újra igénybe venni. A folyamata: Bútorok illetve járólapok felületvédelme, fóliatakarás, maszkolás, repedések illetve kisebb lyukak eltüntetése/csiszolása és 2x festése fehér vagy színes diszperziós falfestékkel. A felület szép tiszta lesz de a régi struktúra esetenként látszódhat.

Ha végzünk a festéssel, akkor azonnal ki kell mosni az ecseteket, ellenkező esetben beszáradnak, és ezután már nem, vagy csak nehezen alkalmazhatók! • Érdemes a sarkokban és a széleken kezdeni a munkát, ezt követően folytathatjuk a festést a hengerrel. • Két réteg felhordása között mindig várjuk meg a kötelező száradási időt! Amennyiben nem biztos önmagában, akkor rendelje meg a festés Budapest szolgáltatásunkat, hogy Önnek is ragyogó, szép lakása legyen ! Ha Önnek is festés árak miatt nem vág bele a szobafestésbe, akkor nem kell aggódnia. Mi olyan árakon dolgozunk ami Önnek nem megterhelő költség! A pontos festés árakért hívjon minket és kollégáink tájékoztatják Önt az árakról!