Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.03.13

utólagos vízszigetelés - penészes fal - utólagos falszigetelés - vízszigetelés

Azokban a lakásokban, ahol a szigetelés tökéletes, de a felszálló pára mégsem tud távozni, előbb-utóbb óhatatlanul megjelenik a penészes fal jelenség.

Ezért lényeges, hogy mindig gondoskodjunk a megfelelő szellőztetésről, illetve próbáljuk a belső hőmérsékletet egyenletesen tartani.

Vízszigetelés és utólagos falszigetelés a tökéletes megoldás, hogy ne legyen többé gondja a penészes fallal, falvizesedéssel, salétromosodással! Szabadalmaztatott, megbízható magyar technológia!

Itt az ideje az utólagos falszigetelésnek! A falak vizesedése komoly károkat okozhat a lakás szerkezetében és egészségünkben is. A penészes falú lakásban élőknél idővel nagy eséllyel komoly légúti megbetegedések (asztma, allergia stb..) jelentkezhetnek. A fal hajszál-nyílásain át felhúzódó talajvíz hamar lakhatatlanná teheti a lakást. Az utólagos vízszigetelés elengedhetetlen, ha otthonunkat és egészségünket is biztonságban akarjuk tudni.

Az IZOMETÁL utólagos falszigetelés egy szabadalmaztatott, magyar találmány. Feltalálója Kafka Nándor magyar mérnök. Ennek a falszigetelés technológiának lényege, hogy a felszálló nedvesség útjába rozsdamentes, enyhén bordázott felületű acéllemezt préselünk a vízszintes fugába, ezzel akadályt képezve a felszálló nedvesség előtt. Az IZOMETÁL 2000 Kft. által végzett utólagos vízszigetelés bátran mondhatjuk, hogy „örökre” megoldja a falak vizesedésének problémáját. Az acéllemez-besajtolásos falszigetelés technológiája biztonságos és hatásos. Szakértelmünk segítségével otthona és egészsége is biztonságban lesz! Garantáljuk a pontos, gyors és tiszta munkavégzést.

Az utólagos falszigetelések alkalmával is megvan a lehetőségünk arra, hogy acéllemezeket helyezzünk el a falakban annak érdekében, hogy azokat szárazon is tarthassuk. A lemezeket lyukacsos tégla és tömör téglafalakba utólagosan is be lehet építeni a szigetelő rétegek közé egyszerűen.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.