Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.11.27

Zárszerviz Győr

Zárszerviz Győr

Egy egyszerű zárbetétcsere egy egyébként teljesen hibátlan, nem elöregedett, magyar szabványú ajtón megoldható házilag, amennyiben valaki a családban McGyver-nek érzi magát. Ha azonban a zárszerkezet egy kicsit is bonyolultabb a hagyományosnál, azaz például több ponton vagy kilincsemeléssel záródó, esetleg biztonsági zár, akkor semmiképpen sem szabad a véletlenre hagyatkoznia: akár Győrben, akár Dunaújvárosban, akár Veszprémben történt a probléma, a zárszervizet érdemes azonnal feltárcsáznia!

Az egyszerű, hagyományosnak mondható ajtókon történő zárbetét cserével való házilagos próbálkozás előtt továbbá arról is fontos lenne meggyőződnie, hogy az ajtó magyar és nem esetleg kínai szabvány szerint készült-e. Egyre több háztartásban kerülnek ugyanis kínai ajtók beszerelésre. Ezekkel önmagukban semmi probléma nincs, csak tudni kell, hogy a magyar boltokban megvásárolható, magyar szabvány szerint legyártott zárbetét nem fog illeszkedni az ajtóba.

Ajtóbehúzó, illetve ajtófék is igen gyakran mehet tönkre egy háztartásban. Ezeket a hiányosságokat legkönnyebben arról lehet észrevenni, hogy nem sikerül tökéletesen bezárni az ajtót: vagy csak egy hézagot hagyva záródik be, vagy túl könnyen záródik, csapódik. Ezek is olyan alkatrészek többek között, melyeknek cseréjéhez vagy javításához zárszervizet hívunk, nem csak Veszprémben, Dunaújvárosban vagy Győrben, hanem bárhol máshol is.

 

Ha tehát ön bármilyen okból félti a drága ajtóját, ami a házát vagy lakását, és benne a családja értékeit őrzi, a zárszervizre számíthat! Kollégáink nagy tapasztalattal és szakértelemmel, gyors és gördülékeny ügyintézéssel segítenek abban, hogy biztonságban tudhassa az értékeit, és ne kelljen egész nap azon aggódnia, hogy vajon sikerült-e rendesen bezárnia az ajtót!